Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 33 1.7 16v Permanent 4 на колегата Stranger65

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
    аман бе, не разбра ли че нема такива персони които ще ти ги дадат тия пари за перфектното ти ферари
    Изтрий темата.

---------- Post added at 08:30 ---------- Previous post was at 08:29 ----------

Първоначално публикувано от lamborghini miura sv Покажи съобщение
    Колко бих дал да те изкуша не е важно ,щом ги нямам. Освен това ,колкото и да е гледана колата , това не може да се избие при продажба! Това се опитвам да обясня и аз на един приятел дето има Сивик '92... Да колата е от нова на баща му , стои в гараж и се чисти след всяко изкарване. На 105 хиляди реални км. е ,ама НЕ МОЖЕ да и вземе 8 хиляди на колкото веднъж я оцени той. Няма кой да ги даде ,освен някой луд манияк на точно тоя модел ,току що ударил 6-ца от тотото...
    Ако имам пари бол и 10 бона бих ти дал щото ми слабост колата... По-добре да седи при теб поне добре я гледаш... Че съм виждал 33-ки попаднали у диви селски тунери , дето направо лошо ми става като ги видя. Иначе живор и здраве наесен може и мен да ме приемете в сектата с някоя по-обикновена 33-ка. Стига да се намери нещо читаво... Айде със здраве...
    Музика кола не кара

Comment

Working...
    X